Mitt namn är Marcin Bengtsson, jag har drivit mitt företag Geodetiska Farmen sedan 2020 som en tjänst inom växtvård och som ett projekt som ska inspirera till ett hälsosamt förhållningssätt till miljön och en själv.  Jag har arbetat som assisterande arborist i sammanlagt sex år och utför markfällning, beskärning av mindre till mellanstora fruktträd samt beskärning av häckar. God service är viktig och när jag beskär utgår jag från växtens välmående som är beroende av goda snitt och en förnuftig arbetsmetod. För mer information om hur jag kan assistera dig som är privatperson eller arborist vänligen ta kontakt på Facebook, email eller telefon.

IF företagsförsäkring

James C. Synnestvedt är en I.S.A certifierad arborist med känsla för precision och perfektion och har drivit sitt företag Affinity For Trees sedan 2006. Trädskötsel har funnits i James familj i tre generationer och började med hans farfars trädvårdsföretag i utkanten av Chicago, USA. James arbetar med att ge bästa möjliga vård för varje växt och träd utifrån att ta sig tid att titta, lyssna och känna på organismen. James använder sin flismaskin för att flisa kundens trädavfall och använder det som täcke/näring kring trädets stam eller i närliggande natur. Om det behövs har James också tillgång till en Vermeer maskin som kan snabbt flytta stora rishögar eller tunga och stora stockar.

Markus Högdahl har lång erfarenhet av farliga yrken på höga höjder, han har sinne för problemlösning och säkerhet och har drivit sitt trädtjänst företag sedan 2011. Högdahls Sektionsfällning & Arboristvård utför trädbeskärning och trädfällning av alla träd inklusive problemträd. Markus använder varken skylift, kranbil eller större arbetsverktyg och tillämpning sig istället av äldre arboristmetoder vilket bidrar till ett gynnsamt pris för kunden.

Stäng meny
SV-ENG-PL