Trädvård med förstklassig service erbjuds inom Stockholms området i samarbete med Högdahls Arboristvård och Affinity For Trees. Vi beskär stora som små träd, sektionsfäller,  markfäller, hanterar problemträd, stubbfräser, flisar eller bortforslar erat trädavfall. Vi åker ut till Er och tittar på era träd för offert kostnadsfritt. Klicka på visitkortet för att kontakta respektive arborist eller skriv direkt till info@geodetiskafarmen.se. Vi utgår från Nacka.

 

Markus Högdahl har lång erfarenhet av farliga yrken på höga höjder, han har sinne för problemlösning och säkerhet och har drivit sitt trädtjänst företag sedan 2011. Högdahls Sektionsfällning & Arboristvård utför trädbeskärning och trädfällning av alla träd inklusive problemträd. Markus använder varken skylift, kranbil eller större arbetsverktyg och tillämpning sig istället av äldre arboristmetoder vilket bidrar till ett gynnsamt pris för kunden.

 

James C. Synnestvedt är en I.S.A certifierad arborist med känsla för precision och perfektion och har drivit sitt företag Affinity For Trees sedan 2006. Trädskötsel har funnits i James familj i tre generationer och började med hans farfars trädvårdsföretag i utkanten av Chicago, USA. James arbetar med att ge bästa möjliga vård för varje växt och träd utifrån att ta sig tid att titta, lyssna och känna på organismen. James använder sin flismaskin för att flisa kundens trädavfall och använda det som näring kring trädets stam eller i närliggande natur.

Marcin Bengtsson har drivit sitt företag Geodetiska Farmen sedan januari 2020 och har gått som lärling under Markus Högdahl i fyra år och under James Synnestvedt i två år. För enklare fällningar och beskärning av mindre träd/fruktträd erbjuder Marcin sina tjänster inom Saltsjöbadens område till ett gynnsamt pris för kunden. Marcin är mån om god service och utgår från trädets välmående som är beroende av goda snitt och en förnuftig arbetsmetod.

Stäng meny
SV-ENG-PL