Trädtjänster till förmånligt pris och förstklassig service erbjuds inom Stockholms området i samarbete med Högdahls Arboristvård och Affinity For Trees. Vi beskär stora som små träd, sektionsfäller,  markfäller, hanterar problemträd, stubbfräser, flisar eller bortforslar erat trädavfall. Vi åker ut till Er och tittar på era träd kostnadsfritt. Klicka på visitkortet för att kontakta respektive arborist eller skriv direkt till info@geodetiskafarmen.se. Vi utgår från Nacka.

 

Markus Högdahl har lång erfarenhet av farliga yrken på höga höjder och har drivit sitt trädtjänst företag sedan 2011. Han har sinne för säkerhet och problemlösning. Högdahls Sektionsfällning & Arboristvård utför trädskötsel och trädfällning av alla träd inklusive problemträd, genom att inte använda skylift, kranbil eller större arbetsverktyg och tillämpning av äldre arboristmetoder bidrar Markus till ett skäligt pris.

 

James C. Synnestvedt är en I.S.A certifierad arborist med känsla för precision och perfektion och har drivit sitt företag Affinity For Trees sen 2006. Trädskötsel har funnits i James familj i tre generationer och började med hans farfars trädvårds företag i utkanten av Chicago, USA. James arbetar med att ge bästa möjliga vård för varje växt och träd utifrån att ta sig tid att titta, lyssna och känna på organismen. James använder sin flismaskin för att flisa kundens trädavfall och använda det som näring kring trädets stam eller i närliggande natur.

Marcin Bengtsson har drivit sitt företag Geodetiska Farmen sen 2020 och har gått som lärling under Markus Högdahl i fyra år och under James Synnestvedt i ett år. För enklare fällningar och beskärning av mindre träd/fruktträd erbjuder Marcin sina tjänster inom Saltsjöbadens område till ett mycket fördelaktigt pris för kunden. Jag är mån om god service och en nöjd kund, trädets välmående är beroende av goda snitt och en förnuftig arbetsmetod.

Stäng meny
SV-ENG-PL